1. >Oppskrifter
  2. >Rødbetsalat med quinoa, bønner, mais og feta

Rødbetsalat med quinoa, bønner, mais og feta

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 mini packs Bonduelle quinoa (85 g x 2)

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

1 boks Bonduelle bønneblanding (drenert vekt 265 g)

400 g små rødbeter

200 g svartkål/grønnkål

2 ss olivenolje

2 ss epleeddik

¼ bunt dill

¼ bunt gressløk

100 g feta

1 sitronsalt og -pepper
Ingredienser til 4 personer
2 mini packs Bonduelle quinoa (85 g x 2)

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

1 boks Bonduelle bønneblanding (drenert vekt 265 g)

400 g små rødbeter

200 g svartkål/grønnkål

2 ss olivenolje

2 ss epleeddik

¼ bunt dill

¼ bunt gressløk

100 g feta

1 sitronsalt og -pepper
  1. Trinn 1
    Kok quinoa og avkjøl. Kok rødbetene møre med skallet på og skrell under kaldt vann.
  2. Trinn 2
    Skjær rødbetene i skiver på ca. 1 cm. og legg dem på en stor tallerken.
  3. Trinn 3
    Rens kålen, riv fra stilken i rette stykker og bland med bønner, olje, eddik og quinoa.
  4. Trinn 4
    Bland med mais og bønneblanding, tilsett salt og pepper for smak, og dryss feta i grove stykker.
  5. Trinn 5
    Anrett med klipte krydderurter, og server med brød og sitronbåter.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende