1. >Siden 1853
  2. >Bonduelle: et 167 år gammelt konsern

Siden 1853

Bonduelle er en fransk familieeid virksomhet med 11.000 ansatte og røtter helt tilbake til 1853. Vi har lang erfaring med hvordan man høster og pakker grønnsaker slik at de bevarer den gode smaken og sprøheten.

Hva gjør Bonduelle for å bevare planeten?

Hos Bonduelle tror vi at grønnsaker skal være en viktig del av det fremtidige kostholdet. Derfor er det viktig for oss å gjøre en innsats for å beskytte miljøet og bevare planeten. Vi fremmer alternativ transport som båt eller tog, som slipper ut mindre CO2 enn lastebiler. Vi har fokus på svinn, og derfor selges størstedelen av vårt sortiment i små forpakninger. På denne måten imøtekommer vi både de mindre husstandenes behov, og reduserer mengden av det som kastes. Vår tilnærming gjelder også emballasjen. Husk å kaste de tomme hermetikkboksene i metallsorteringen, slik at materialet kan gjenbrukes!

Bonduelle-konsernet

Siden 1853 har vi og våre bønder vært dedikert til nytenking innenfor vårt område. I dag er vi stolte av å kunne dyrke våre plantebaserte produkter på 128 000 hektar, og å kunne tilby dem i 100 land over hele verden. I tillegg til Bonduelle inkluderer konsernet følgende varemerker: Cassegrain, Globus, Part Monte, Ready Pac Foods, Arctic Gardens.

Lær mer om oss og vår visjon i videoen: