1. >Siden 1853
  2. >Ingen pesticidrester

Vi hos Bonduelle har vi alltid verdsatt jorden, da den er vårt «primære verktøy». I mer enn 160 år har vi hatt fokus på å utvikle landbruksløsninger som skåner vann, jord og luft.

Etter mange år er vi stolte over å kunne se resultatet av innsatsen. Fra nå av kan vi nemlig tilby mais som er helt uten pesticidrester. Dette er mulig takket være et langt samarbeid med gårdbrukere, et engasjert agronomisk team, tekniske fremskritt og omfattende eksterne laboratorieanalyser.

Hva er et pesticid?

Ordet "pesticid" er et generisk uttrykk for kjemikalier som brukes til å bekjempe levende organismer som er skadelige for avlinger. Disse omfatter ugressmidler, skadedyrmidler og soppmidler.

Hva betyr logoen "ingen pesticidrester" for deg?

"Ingen pesticidrester"-sertifiseringen betyr at det ikke finnes noen målbare aktive kjemiske pesticidstoffer i produktet. Dette er en garanti for deg som forbruker. Grønnsaker som bærer denne logoen, har vært gjennom en rekke analyser foretatt av uavhengige laboratorier som garanterer at spor av pesticidrester ligger under en verdi på 0,01 mg/kg. Dette er for øyeblikket den minste kvantifiserbare verdien for laboratorier.

Hva har endret seg?

Hva angår smaken, har ikke noe endret seg! Maisen vår beholder fortsatt den unike smaken og sprøheten. Vårt mål hos Bonduelle er som alltid å fokusere på å tilby den beste maisen til våre forbrukere.