- Dampet etter innhøsting - Naturlig rik på plantebasert protein og fiber - Uunnværlig i vegetariske og veganske oppskrifter

Kikerter er perfekte for et sunt og variert kosthold, da de inneholder mye protein og fiber. Vi damper kikertene rett etter innhøsting for å bevare både smak og konsistens. Sunt og godt – det gjør deg rett og slett litt glad! Spis kikertene kalde i en salat eller varme i gryteretter, curry eller andre retter. Drømmer du om en smaksreise til Midtøsten i kveld? Ta en boks kikerter fra skapet og bruk dem for eksempel i falafel eller en vegansk gryte. Kikerter er også geniale i hummus – eller bare ristet som en deilig snack.

Nettovekt: 150 g Drenert vekt: 130 g

Ingredienser

Bløtlagte kikerter, vann, salt.

Rik på fiber, Rik på proteiner

næringsinnhold

per 100g
Energi (kJ) 507 kJ
Energi (kcal) 121 kcal
Fett (g) 2,2 g
- herav mettede fettsyrer (g) 0,2 g
Karbohydrater (g) 15 g
- herav sukkerarter (g) <0,5 g
Kostfiber (g) 7,7 g
Protein (g) 6,4 g
Salt (g) 0,3 g

Tilberedning

Kikærter er svært egnet i både salater og varme retter – og absolutt uunnværlig i humus og falafel.

Se våre oppskrifter

Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
Se flere oppskrifter