- Dampet etter innhøsting - Naturlig rik på plantebasert protein og fiber - Uunnværlig i vegetariske og veganske oppskrifter

Kikerter er perfekte for et sunt og variert kosthold, da de inneholder mye protein og fiber. Vi damper kikertene rett etter innhøsting for å bevare både smak og konsistens. Sunt og godt – det gjør deg rett og slett litt glad! Spis kikertene kalde i en salat eller varme i gryteretter, curry eller andre retter. Drømmer du om en smaksreise til Midtøsten i kveld? Ta en boks kikerter fra skapet og bruk dem for eksempel i falafel eller en vegansk gryte. Kikerter er også geniale i hummus – eller bare ristet som en deilig snack.

Nettovekt: 150 g Drenert vekt: 130 g

Se våre oppskrifter

Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
  • Stekte kikerter med varme krydder, spisskål, cashewnøtter, sitron og fersk koriander

    Stekte kikerter med varme krydder, spisskål, cashewnøtter, sitron og fersk koriander

    SE OPPSKRIFTEN
  • Grov maispuré med kikerter, chipotle-chili og krydderurter

    Grov maispuré med kikerter, chipotle-chili og krydderurter

    SE OPPSKRIFTEN
  • Bakt gresskar med grillet kylling, røde kidneybønner, kikerter, urter og yoghurt

    Bakt gresskar med grillet kylling, røde kidneybønner, kikerter, urter og yoghurt

    SE OPPSKRIFTEN