Grillede purreløker med svarte bønner, tomater og mozzarella
4 personer
Ingredienser
til 4 personer
6–8 små purreløker
1 boks Bonduelle sorte bønner (drenert vekt 265 g)
1 organisk sitron
2–3 ss. olivenolje
2 ss. hvitvinseddik
½ bunt basilikum
12 cherrytomater
16 mini-mozzarellaoster
Salt og pepper
1 boks Bonduelle sorte bønner (drenert vekt 265 g)
1 organisk sitron
2–3 ss. olivenolje
2 ss. hvitvinseddik
½ bunt basilikum
12 cherrytomater
16 mini-mozzarellaoster
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
6–8 små purreløker
1 boks Bonduelle sorte bønner (drenert vekt 265 g)
1 organisk sitron
2–3 ss. olivenolje
2 ss. hvitvinseddik
½ bunt basilikum
12 cherrytomater
16 mini-mozzarellaoster
Salt og pepper
1 boks Bonduelle sorte bønner (drenert vekt 265 g)
1 organisk sitron
2–3 ss. olivenolje
2 ss. hvitvinseddik
½ bunt basilikum
12 cherrytomater
16 mini-mozzarellaoster
Salt og pepper
- Trinn 1Rens purreløkene og kok dem litt møre, men fortsatt sprøe, i en gryte med vann og avdrypp omhyggelig.
- Trinn 2Bland purreløkene i 1 ss olivenolje, salt og pepper, og grill dem i 2 min. på hver side – evt. på grillen.
- Trinn 3Rør finrevet sitronskall og sitronjuice med eddik og olje, tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 4Bland basilikumblader, halverte tomater, bønner og mozzarella inn i dressingen.
- Trinn 5Fordel blandingen over de grillede purreløkene på et fat og server med brød.
Se også: