Grillet brød med tex mex chili mais, chèvre, sitron og gressløk
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
200 g bløt chèvre
1/4 bunt gressløk
1/2 sitron, finrevet skall
200 g cherrytomater
2 bokser Bonduelle Tex Mex chili mais (nettovekt 75 g x 2)
4-8 skiver brød
1 fedd hvitløk
1-2 ss. olivenolje
Oliven
Salt
Svart pepper
1/4 bunt gressløk
1/2 sitron, finrevet skall
200 g cherrytomater
2 bokser Bonduelle Tex Mex chili mais (nettovekt 75 g x 2)
4-8 skiver brød
1 fedd hvitløk
1-2 ss. olivenolje
Oliven
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
200 g bløt chèvre
1/4 bunt gressløk
1/2 sitron, finrevet skall
200 g cherrytomater
2 bokser Bonduelle Tex Mex chili mais (nettovekt 75 g x 2)
4-8 skiver brød
1 fedd hvitløk
1-2 ss. olivenolje
Oliven
Salt
Svart pepper
1/4 bunt gressløk
1/2 sitron, finrevet skall
200 g cherrytomater
2 bokser Bonduelle Tex Mex chili mais (nettovekt 75 g x 2)
4-8 skiver brød
1 fedd hvitløk
1-2 ss. olivenolje
Oliven
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Finkutt gressløk, riv sitronskall og rør det sammen med chèvre.
- Trinn 2Smak til med salt og pepper. Del tomatene i to og bland dem med Tex Mex chili mais.
- Trinn 3Grill brødskiverne hardt i en grillpanne eller i ovn og gni dem med hvitløk.
- Trinn 4Anrett det grillede brødet på et fat med chèvre og legg så tomat-og bønneblandingen på toppen av osten.
- Trinn 5Avslutt med et par dråper god olje, en liten håndfull oliven og et dryss pepper.
Se også: