Wrap med kremet maissalat og skinke
Lett
4 personer
10 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle gourmetmais (180 g drenert vekt x 2)
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle gourmetmais (180 g drenert vekt x 2)
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
120 g kremost
1 gulrot
1 courgette
4 myke tortillas
Ca. 150 g skinke
8 blader basilikum
- Trinn 1Avdrypp maisen og rør sammen med kremosten.
- Trinn 2Skjær gulrot og courgette i tynne strimler.
- Trinn 3Smør maissalaten på tortillas og fordel deretter resten av fyldet.
- Trinn 4Rull tett sammen, del opp og pakk i film og matboks.
Tips:
Rør ost og mais med litt pesto hvis du liker den smaken.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
- SE OPPSKRIFTEN
Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime
- SE OPPSKRIFTEN
Oksekarbonader med mais, mandler og persille
- SE OPPSKRIFTEN
Mais og røde nyrebønner i tacoskall med sprø ribbeinssteik og ananas-salsa
Se også:







