Små panneristede gulrøtter med mais, sopp og sesamfrø
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g små gulrøtter
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 fedd hvitløk
4 vårløker
200 g sopp (keiserhatter)
2 ss. vegetabilsk olje
1 dl østerssaus
2 ss. soyasaus
Sesamfrø
Erteskudd og pepper
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 fedd hvitløk
4 vårløker
200 g sopp (keiserhatter)
2 ss. vegetabilsk olje
1 dl østerssaus
2 ss. soyasaus
Sesamfrø
Erteskudd og pepper
Ingredienser til 4 personer
400 g små gulrøtter
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 fedd hvitløk
4 vårløker
200 g sopp (keiserhatter)
2 ss. vegetabilsk olje
1 dl østerssaus
2 ss. soyasaus
Sesamfrø
Erteskudd og pepper
1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)
2 fedd hvitløk
4 vårløker
200 g sopp (keiserhatter)
2 ss. vegetabilsk olje
1 dl østerssaus
2 ss. soyasaus
Sesamfrø
Erteskudd og pepper
- Trinn 1Skjær hvitløk i tynne skiver, kutt vårløken fint og halver soppene.
- Trinn 2Halv gulrøttene på langs, og rist dem hardt i olje i en panne/wok i ca. 2 minutter.
- Trinn 3Rist hvitløk til gyldne, og hell østersaus og soya i pannen.
- Trinn 4Tilsett sopp og mais, bland godt sammen og tilsett pepper for smak.
- Trinn 5Anrett gulrøtter og mais på et fat, dryss sesamfrø, vårløk og erteskudd.
Se også: