Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime
Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
12 kokte tigerreker
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
½ bunt basilikum
½ bunt koriander
1 chili
2 dl olivenolje
Vineddik
Saltede peanøtter
Revet parmesanost
1 lime
Salt og pepper
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
½ bunt basilikum
½ bunt koriander
1 chili
2 dl olivenolje
Vineddik
Saltede peanøtter
Revet parmesanost
1 lime
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
12 kokte tigerreker
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
½ bunt basilikum
½ bunt koriander
1 chili
2 dl olivenolje
Vineddik
Saltede peanøtter
Revet parmesanost
1 lime
Salt og pepper
2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)
½ bunt basilikum
½ bunt koriander
1 chili
2 dl olivenolje
Vineddik
Saltede peanøtter
Revet parmesanost
1 lime
Salt og pepper
- Trinn 1Hakk basilikum, koriander og chili grovt og bland med olje.
- Trinn 2Rør inn mais, peanøtter og parmesanost, og tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 3Sett rekene på smurte spyd og rist dem godt på grill i ca. 30 sekunder på hver side.
- Trinn 4Anrett rekene i små boller med pesto og limeskiver.
- Trinn 5Server sammen med tilbehør – evt. kokt jasminris.
Tips:
Du kan bruke bønner isteden for mais, og grillet fisk eller gris isteden for reker.
Se også: