Kikertsalat med rødløk, pestofløte og brødsmuler
Lett
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 liten rødløk, ca. 50 g
1 brødskive
2 ss. basilikumpesto
2 ss. fløte 38 %
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 basilikumblader
Salt
Svart pepper
1 brødskive
2 ss. basilikumpesto
2 ss. fløte 38 %
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 basilikumblader
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 1 person
1 liten rødløk, ca. 50 g
1 brødskive
2 ss. basilikumpesto
2 ss. fløte 38 %
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 basilikumblader
Salt
Svart pepper
1 brødskive
2 ss. basilikumpesto
2 ss. fløte 38 %
1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)
10 basilikumblader
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Del rødløk i to og finkutt den.
- Trinn 2Rist brødskiven godt og knus den til smuler.
- Trinn 3Rør inn fløte i pestoen.
- Trinn 4Bland kikertene med løk, pestofløte, basilikumblader og brødsmuler. Smak til med salt og pepper.
- Trinn 5Anrettes i en dyp tallerken.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
- SE OPPSKRIFTEN
Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og romanosalat
- SE OPPSKRIFTEN
Pasta med tomat og kikerter
- SE OPPSKRIFTEN
Løksalat med mais og estragonvinaigrette
Se også:







