Sopptoast med røde nyrebønner og kikerter, sitron og persille
Lett
4 personer
35 min.
Ingredienser
til 4 personer
4 stk portobello-sopper, ca. 400 g
4 skiver toastbrød
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 fedd hvitløk
¼ bunt bredbladet persille
1 sitron, usprayet
1 ss. olivenolje
100 g fetaost
Salt
Svart pepper
4 skiver toastbrød
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 fedd hvitløk
¼ bunt bredbladet persille
1 sitron, usprayet
1 ss. olivenolje
100 g fetaost
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
4 stk portobello-sopper, ca. 400 g
4 skiver toastbrød
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 fedd hvitløk
¼ bunt bredbladet persille
1 sitron, usprayet
1 ss. olivenolje
100 g fetaost
Salt
Svart pepper
4 skiver toastbrød
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
2 fedd hvitløk
¼ bunt bredbladet persille
1 sitron, usprayet
1 ss. olivenolje
100 g fetaost
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Legg toastbrødet i en stekepanne med bakepapir. Legg soppene deretter med lamellene oppover.
- Trinn 2Fordel de røde nyrebønnene og kikertene på soppene.
- Trinn 3Kutt hvitløk fint, hakk persille grovt. Spred den med olivenolje, og tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 4Riv skallet av en sitron på den fine siden av rivjernet over soppen og press saften.
- Trinn 5Brekk fetaosten i grove terninger og dryss den på soppene.
- Trinn 6Bak soppene i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 25 minutter til gyldne og møre.
Tips:
Kan også lages med andre Bonduelle-bønner eller -linser.
Se også: