Kald avokadosuppe med røde nyrebønner og rødbetchips
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (drenert vekt 165 g)
¼ bunt gressløk
1–2 ss. olivenolje
2 dl fromage frais
Rødbetchips
Suppe:
2 modne avokadoer
¼ bunt kruspersille
¼ bladselleri
100 g spinat
1 fedd hvitløk
6 dl melk
½ sitron
1–2 ss olivenolje
Salt og pepper
¼ bunt gressløk
1–2 ss. olivenolje
2 dl fromage frais
Rødbetchips
Suppe:
2 modne avokadoer
¼ bunt kruspersille
¼ bladselleri
100 g spinat
1 fedd hvitløk
6 dl melk
½ sitron
1–2 ss olivenolje
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (drenert vekt 165 g)
¼ bunt gressløk
1–2 ss. olivenolje
2 dl fromage frais
Rødbetchips
Suppe:
2 modne avokadoer
¼ bunt kruspersille
¼ bladselleri
100 g spinat
1 fedd hvitløk
6 dl melk
½ sitron
1–2 ss olivenolje
Salt og pepper
¼ bunt gressløk
1–2 ss. olivenolje
2 dl fromage frais
Rødbetchips
Suppe:
2 modne avokadoer
¼ bunt kruspersille
¼ bladselleri
100 g spinat
1 fedd hvitløk
6 dl melk
½ sitron
1–2 ss olivenolje
Salt og pepper
- Trinn 1Halver avokadoene, ta ut steinene og skrap kjøttet ut av skallet med en spiseskje.
- Trinn 2Hakk persille, bladselleri og spinat grovt og bland med andre ingredienser til suppen.
- Trinn 3Tilsett sitronsaft, olje, salt og pepper i suppen for smak.
- Trinn 4Kutt gressløkene fint og bland med bønner og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 5Anrett suppen i en skål med fromage frais, bønner og rødbetchips.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
- SE OPPSKRIFTEN
Mais og røde nyrebønner i tacoskall med sprø ribbeinssteik og ananas-salsa
- SE OPPSKRIFTEN
Squashgrateng med røde kidneybønner
- SE OPPSKRIFTEN
Tortillapizza med kikerter, halloumiost, bacon og salvie
Se også:







