1. >Oppskrifter
  2. >Kald avokadosuppe med røde nyrebønner og rødbetchips

Kald avokadosuppe med røde nyrebønner og rødbetchips

4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (drenert vekt 165 g)

¼ bunt gressløk

1–2 ss. olivenolje

2 dl fromage frais

Rødbetchips

Suppe:

2 modne avokadoer

¼ bunt kruspersille

¼ bladselleri

100 g spinat

1 fedd hvitløk

6 dl melk

½ sitron

1–2 ss olivenolje

Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (drenert vekt 165 g)

¼ bunt gressløk

1–2 ss. olivenolje

2 dl fromage frais

Rødbetchips

Suppe:

2 modne avokadoer

¼ bunt kruspersille

¼ bladselleri

100 g spinat

1 fedd hvitløk

6 dl melk

½ sitron

1–2 ss olivenolje

Salt og pepper
  1. Trinn 1
    Halver avokadoene, ta ut steinene og skrap kjøttet ut av skallet med en spiseskje.
  2. Trinn 2
    Hakk persille, bladselleri og spinat grovt og bland med andre ingredienser til suppen.
  3. Trinn 3
    Tilsett sitronsaft, olje, salt og pepper i suppen for smak.
  4. Trinn 4
    Kutt gressløkene fint og bland med bønner og olivenolje, tilsett salt og pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Anrett suppen i en skål med fromage frais, bønner og rødbetchips.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende