Tomatsalat med mini mozzarella og kikertpesto
Lett
4 personer
15 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
4 ss god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 bunt basilikum,
50 g parmesan
Salt
Svart pepper
4 ss god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 bunt basilikum,
50 g parmesan
Salt
Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
4 ss god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 bunt basilikum,
50 g parmesan
Salt
Svart pepper
4 ss god pesto
2 bifftomater
200 g minimozzarella
1/4 bunt basilikum,
50 g parmesan
Salt
Svart pepper
- Trinn 1Tilsett kikerter i en liter-målekopp og tilsett pesto og bland det sammen, tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 2Skjær bifftomater i skiver.
- Trinn 3Hell vannet fra mozzarellaosten og la det dryppe godt av.
- Trinn 4Bland osten med 2 ss kikertpesto.
- Trinn 5Legg kikertpesto på 4 tallerkener eller et fat og lag en salat med tomater og ost, dryss revet parmesan og basilikumblader.
Tips:
Kan greit lages med andre former for pesto. Kan også blandes direkte inn i boksen med litt forsiktighet.
Trenger du mer inspirasjon?
Lett
Middels
Vanskelig
< 15 min.
15 - 45 min.
45 min. og +
- SE OPPSKRIFTEN
Kikert- og hasselnøttzaatar, yoghurt og romanosalat
- SE OPPSKRIFTEN
Kikertsalat med rødløk, pestofløte og brødsmuler
- SE OPPSKRIFTEN
Grillet brød med tex mex chili mais, chèvre, sitron og gressløk
Se også:







