Toscansk gryte med kylling og kikerter
Middels
4 personer
30 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle kikerter (drenert vekt 530 g)
4 kyllingbryst
Olivenolje
1 liten fennikel
2 fedd hvitløk
1 dl hvitvin eller vann
2 dl kyllingbuljong
4 rosmarin-stilker
4 ss rosiner
150 g fersk spinat
Salt og pepper
4 kyllingbryst
Olivenolje
1 liten fennikel
2 fedd hvitløk
1 dl hvitvin eller vann
2 dl kyllingbuljong
4 rosmarin-stilker
4 ss rosiner
150 g fersk spinat
Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle kikerter (drenert vekt 530 g)
4 kyllingbryst
Olivenolje
1 liten fennikel
2 fedd hvitløk
1 dl hvitvin eller vann
2 dl kyllingbuljong
4 rosmarin-stilker
4 ss rosiner
150 g fersk spinat
Salt og pepper
4 kyllingbryst
Olivenolje
1 liten fennikel
2 fedd hvitløk
1 dl hvitvin eller vann
2 dl kyllingbuljong
4 rosmarin-stilker
4 ss rosiner
150 g fersk spinat
Salt og pepper
- Trinn 1Skyll kikerter i en sikt og avdrypp.
- Trinn 2Skjær kyllingen i mindre stykker og stek i en gryte.
- Trinn 3Skjær fennikel og hvitløk i mindre stykker, og stek med kyllingen.
- Trinn 4Tilsett vin, buljong, rosmarin og rosiner. La det småkoke i 8 minutter.
- Trinn 5Tilsett kikerter og spinat, og la kasserollen bli gjennomvarm.
- Trinn 6Tilsett salt og pepper for smak.
Se også: