\n
Kontakt oss
Oppskrifter
Forretter & supper
Hovedretter
Småretter & snacks
tilbehør
Salater
Søte retter & bakst
Produkter
Mais
Belgfrukter
BØNNER I SAUS
Tex Mex
GRØNNE GRØNNSAKER
Kornprodukter
#PLANTPOWER
Siden 1853
Alle artikler
Vår historie
Vårt engasjement
Hermetikk & innovasjoner
Fra marken til bordet
Nyheter
>
Oppskrifter
>
Gresskarsuppe med chilibønner
<
Oppskrifter
Gresskarsuppe med chilibønner
skriv ut oppskrift
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 hokkaido gresskar
2 løk, olje
8 dl vann
1 buljongterning
1 ts spisskummen
1 boks
Bonduelle
chilibønner (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og pepper
Dryss: Gresskarkjerner og dill
Ingredienser til 4 personer
1 hokkaido gresskar
2 løk, olje
8 dl vann
1 buljongterning
1 ts spisskummen
1 boks
Bonduelle
chilibønner (430 g)
1 økologisk appelsin
Salt og pepper
Dryss: Gresskarkjerner og dill
Tilbered denne oppskriften med:
Chili beans - 430 g
se produkt
Trinn 1
Skjær gresskarret i to, ta ut kjernene og skjær kjøttet med skall på i biter.
Trinn 2
Hakk løket og stek gresskaret i en gryte med olje.
Trinn 3
Ha i vann, buljongterning og spisskummen og kok med lokk på til grønnsakene blir myke i cirka 15 minutter.
Trinn 4
Ha chilibønner, litt revet appelsinskall og saft i gryten og blend med en stavmikser.
Trinn 5
Juster konsistensen med vann.
Trinn 6
Smak til med salt og pepper og server med et dryss gresskarkjerner og dill.