1. >Oppskrifter
  2. >Gresskarsuppe med chilibønner

Gresskarsuppe med chilibønner

4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 hokkaido gresskar

2 løk, olje

8 dl vann

1 buljongterning

1 ts spisskummen

1 boks Bonduelle chilibønner (430 g)

1 økologisk appelsin

Salt og pepper

Dryss: Gresskarkjerner og dill
Ingredienser til 4 personer
1 hokkaido gresskar

2 løk, olje

8 dl vann

1 buljongterning

1 ts spisskummen

1 boks Bonduelle chilibønner (430 g)

1 økologisk appelsin

Salt og pepper

Dryss: Gresskarkjerner og dill
    Tilbered denne oppskriften med:
  • Chili beans - 430 g
  1. Trinn 1
    Skjær gresskarret i to, ta ut kjernene og skjær kjøttet med skall på i biter.
  2. Trinn 2
    Hakk løket og stek gresskaret i en gryte med olje.
  3. Trinn 3
    Ha i vann, buljongterning og spisskummen og kok med lokk på til grønnsakene blir myke i cirka 15 minutter.
  4. Trinn 4
    Ha chilibønner, litt revet appelsinskall og saft i gryten og blend med en stavmikser.
  5. Trinn 5
    Juster konsistensen med vann.
  6. Trinn 6
    Smak til med salt og pepper og server med et dryss gresskarkjerner og dill.