Svinekotelett og utstoppa paprika med stekte kikerter, røde kidneybønner, hvitløk og brødsmuler
Lett
4 personer
40 min.
Ingredienser
til 4 personer
500 g svinekotelett
2 rosmarin-kvister
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
50 g løk
2 fedd hvitløk
1–2 ss olivenolje
¼ bunt oregano
2 røde paprikaer
40 g parmesanost
2 skiver brød, i grove terninger
Salt
Svart pepper
Sitron
2 rosmarin-kvister
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
50 g løk
2 fedd hvitløk
1–2 ss olivenolje
¼ bunt oregano
2 røde paprikaer
40 g parmesanost
2 skiver brød, i grove terninger
Salt
Svart pepper
Sitron
Ingredienser til 4 personer
500 g svinekotelett
2 rosmarin-kvister
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
50 g løk
2 fedd hvitløk
1–2 ss olivenolje
¼ bunt oregano
2 røde paprikaer
40 g parmesanost
2 skiver brød, i grove terninger
Salt
Svart pepper
Sitron
2 rosmarin-kvister
1 boks Bonduelle kikerter (265 g drenert vekt)
1 boks Bonduelle røde nyrebønner (250 g drenert vekt)
50 g løk
2 fedd hvitløk
1–2 ss olivenolje
¼ bunt oregano
2 røde paprikaer
40 g parmesanost
2 skiver brød, i grove terninger
Salt
Svart pepper
Sitron
- Trinn 1Kutt løken og hvitløken fint. Hakk oregano grovt.
- Trinn 2Stek løk, hvitløk og oregano i olje i en panne til lysebrunt.
- Trinn 3Tilsett kikerter og røde nyrebønner, brun godt og tilsett salt og pepper for smak.
- Trinn 4Halver paprikaene på langs, fjern kjernene og legg dem i en stekepanne med bakepapir.
- Trinn 5Fyll paprikaen med kikerter og røde nyrebønner, og dryss revet ost og brødterninger. Bak dem i forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter, til de er gyldne og møre.
- Trinn 6Hakk rosmarin grovt, bland kjøttet inn i det, krydre med salt og pepper og stek det i en varm panne i olje i ca. 3 minutter på hver side.
- Trinn 7Anrett kjøttet med bakt paprika, og server med sitron.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med karribønner og chilibønner.
Se også: