Spicy pork med mais og poteter
Middels
4 personer
120 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 kg nakkefilet
1 kg poteter
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
Marinade:
1 dl olje
½ dl vann
3 ss tomatkonsentrat
1 ss balsamico eddik
2 ts paprikapulver
1 ts chiliflak
1 ts fint salt
Litt knust pepper
Til servering: Crème fraîche og rucculasalat
1 kg poteter
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
Marinade:
1 dl olje
½ dl vann
3 ss tomatkonsentrat
1 ss balsamico eddik
2 ts paprikapulver
1 ts chiliflak
1 ts fint salt
Litt knust pepper
Til servering: Crème fraîche og rucculasalat
Ingredienser til 4 personer
1 kg nakkefilet
1 kg poteter
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
Marinade:
1 dl olje
½ dl vann
3 ss tomatkonsentrat
1 ss balsamico eddik
2 ts paprikapulver
1 ts chiliflak
1 ts fint salt
Litt knust pepper
Til servering: Crème fraîche og rucculasalat
1 kg poteter
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
Marinade:
1 dl olje
½ dl vann
3 ss tomatkonsentrat
1 ss balsamico eddik
2 ts paprikapulver
1 ts chiliflak
1 ts fint salt
Litt knust pepper
Til servering: Crème fraîche og rucculasalat
- Trinn 1Sett ovnen på 225 grader og smør en ildfast form med litt olje.
- Trinn 2Legg nakkefilet og skrellede poteter i formen.
- Trinn 3Rør sammen marinaden og fordel over kjøttet og potetene.
- Trinn 4Legg et stykke bakepapir over og dekk formen godt med aluminiumsfolie.
- Trinn 5Sett i ovnen i cirka 1 ½ time.
- Trinn 6Ta ut fatet og fordel de avdryppede maisene over potetene. Sett fatet inn i ovnen igjen uten papir og aluminiumsfolie. Stek videre i cirka 20 minutter.
- Trinn 7Server kjøttet i skiver med poteter og mais og anrett med crème fraîche og rucculasalat.
Se også: