1. >Oppskrifter
  2. >Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, mais og avocadodressing

Bønnesalat med to slags bønner, cherrytomater, mais og avocadodressing

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

2 dl hvetekjerner

200 g grønne bønner

200 g cherrytomater, 2 typer røde og gule

Avokadodressing:

1/2 avokado

1 fedd hvitløk

¼ bunt bredbladet persille

2 dl yoghurt naturell

1 ss sitronjuice

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
1 boks Bonduelle røde kidneybønner (250 g drenert vekt)

1 boks Bonduelle mais (140 g drenert vekt)

2 dl hvetekjerner

200 g grønne bønner

200 g cherrytomater, 2 typer røde og gule

Avokadodressing:

1/2 avokado

1 fedd hvitløk

¼ bunt bredbladet persille

2 dl yoghurt naturell

1 ss sitronjuice

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Hakk persille og hvitløk grovt, og bland med avokado og yoghurt. Tilsett sitronjuice, salt og pepper for smak.
  2. Trinn 2
    Kok hvetekjernene i henhold til pakningsinstruksjonene, hell av vannet og avkjøl.
  3. Trinn 3
    Rens de grønne bønnene og kok dem i vann i ca. 1–1/2 minutter, hell av vannet og avkjøl.
  4. Trinn 4
    Tilsett røde nyrebønner og mais i en sikt, og skyll dem i kaldt vann. La dem dryppe av.
  5. Trinn 5
    Halver tomatene og bland dem med hvetekjernene, maisbønnene, legg dem på en tallerken, serveres med dressing.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende