1. >Oppskrifter
  2. >Grillede pølser med bønnebrød og urtedipp

Grillede pølser med bønnebrød og urtedipp

Middels
4 personer
60 min.
Ingredienser
til 4 personer
600 g velsmakende pølser

1–2 ss. olivenolje

2 dl skyr

¼ bunt dill

¼ bunt gressløg

2 ts. dijonsennep

Brød:

400 g hvetemel

2 ss. polentamel

2 ts. bakepulver

½ ss. salt

½ ss. pepper

½ l lettmelk

3 egg

50 g smør

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

1 boks Bonduelle bønneblanding (drenert vekt 265 g)

1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)

1 ts. chiliflak
Ingredienser til 4 personer
600 g velsmakende pølser

1–2 ss. olivenolje

2 dl skyr

¼ bunt dill

¼ bunt gressløg

2 ts. dijonsennep

Brød:

400 g hvetemel

2 ss. polentamel

2 ts. bakepulver

½ ss. salt

½ ss. pepper

½ l lettmelk

3 egg

50 g smør

1 boks Bonduelle mais (drenert vekt 140 g)

1 boks Bonduelle bønneblanding (drenert vekt 265 g)

1 boks Bonduelle kikerter (drenert vekt 265 g)

1 ts. chiliflak
  1. Trinn 1
    Bland de tørre ingrediensene i brødet sammen med melk, lett piskede egg og smeltet smør i.
  2. Trinn 2
    Bland mais, bønner og kikerter, og fordel deigen i formene smurt med smør og dryss polenta.
  3. Trinn 3
    Bak i ovnen ved 185 grader i ca. 45–50 minutter og kjøl av brødet på en bakerist.
  4. Trinn 4
    Kutt urtene fint, bland dem med skyr og sennep, og tilsett salt og pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Stek pølsene i olivenolje i en panne og bland med brødskiver og urtedipp.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende