1. >Oppskrifter
  2. >Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime

Grillede tigerreker med mais/korianderpesto og lime

Lett
4 personer
20 min.
Ingredienser
til 4 personer
12 kokte tigerreker

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)

½ bunt basilikum

½ bunt koriander

1 chili

2 dl olivenolje

Vineddik

Saltede peanøtter

Revet parmesanost

1 lime

Salt og pepper
Ingredienser til 4 personer
12 kokte tigerreker

2 bokser Bonduelle mais (drenert vekt 2 x 140g)

½ bunt basilikum

½ bunt koriander

1 chili

2 dl olivenolje

Vineddik

Saltede peanøtter

Revet parmesanost

1 lime

Salt og pepper
  1. Trinn 1
    Hakk basilikum, koriander og chili grovt og bland med olje.
  2. Trinn 2
    Rør inn mais, peanøtter og parmesanost, og tilsett salt og pepper for smak.
  3. Trinn 3
    Sett rekene på smurte spyd og rist dem godt på grill i ca. 30 sekunder på hver side.
  4. Trinn 4
    Anrett rekene i små boller med pesto og limeskiver.
  5. Trinn 5
    Server sammen med tilbehør – evt. kokt jasminris.
Tips:
Du kan bruke bønner isteden for mais, og grillet fisk eller gris isteden for reker.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende