1. >Oppskrifter
  2. >Kikertsalat med rødløk, pestofløte og brødsmuler

Kikertsalat med rødløk, pestofløte og brødsmuler

Lett
1 person
20 min.
Ingredienser
til 1 person
1 liten rødløk, ca. 50 g

1 brødskive

2 ss. basilikumpesto

2 ss. fløte 38 %

1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)

10 basilikumblader

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 1 person
1 liten rødløk, ca. 50 g

1 brødskive

2 ss. basilikumpesto

2 ss. fløte 38 %

1 boks Bonduelle mini packs kikerter (drenert vekt 65 g)

10 basilikumblader

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Del rødløk i to og finkutt den.
  2. Trinn 2
    Rist brødskiven godt og knus den til smuler.
  3. Trinn 3
    Rør inn fløte i pestoen.
  4. Trinn 4
    Bland kikertene med løk, pestofløte, basilikumblader og brødsmuler. Smak til med salt og pepper.
  5. Trinn 5
    Anrettes i en dyp tallerken.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende