Søk etter oppskrift

Lam i karrisaus med mais og linser
Ingredienser
Til 4 personer
600 g lammeinnerlår i terninger
Olje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 dl vann
1 dl crème fraîche 38%
3 ss soya
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)
¼-½ savoykål
Salt og pepper
Dryss: Pistasjnøtter og mynte
Metode
Så lett er det:
- Stek kjøttet i en gryte. Skjær løket og hvitøkene i skiver
og stek med kjøttet. - Tilsett karri, tomater, vann, crème fraîche og soya.
La retten småkoke med lokk på i 20 minutter. - La mais og linser dryppe av og held i gryten sammen med snittet kål.
La retten småkoke i ca. 5 minutter. - Smak til med salt og pepper og dryss med pistasjnøtter og mynte.
Tips: Server med naanbrød.
Tilberedningstid: 30 min.