Lam i karrisaus med mais og linser

Lam i karrisaus med mais og linser

Ingredienser

Til 4 personer

600 g lammeinnerlår i terninger
Olje
1 stor løk
2 fedd hvitløk
1 ss karri
1 boks hakkede tomater
2 dl vann
1 dl crème fraîche 38%
3 ss soya
2 bokser Bonduelle gourmet mais (drenert vekt 280 g)
1 boks Bonduelle linser (drenert vekt 265 g)
¼-½ savoykål
Salt og pepper

Dryss: Pistasjnøtter og mynte

Metode

Så lett er det:

  1. Stek kjøttet i en gryte. Skjær løket og hvitøkene i skiver
    og stek med kjøttet.
  2. Tilsett karri, tomater, vann, crème fraîche og soya.
    La retten småkoke med lokk på i 20 minutter.
  3. La mais og linser dryppe av og held i gryten sammen med snittet kål.
    La retten småkoke i ca. 5 minutter.
  4. Smak til med salt og pepper og dryss med pistasjnøtter og mynte.

 

Tips: Server med naanbrød.

 

Tilberedningstid: 30 min.