1. >Oppskrifter
  2. >Mais med chili på små tortillalumper med avokadomos, kylling og rødløk

Mais med chili på små tortillalumper med avokadomos, kylling og rødløk

Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
2 bokser Bonduelle chilimais (drenert vekt 165 g x 2)

2 kyllingbryst, ca. 200 g

1–2 ts. paprika

2 ts. oregano

1 ss. olje

2 avokadoer, modne

1 ss. limejuice

1 rødløk, ca. 50 g

1/4 bunt koriander

3–4 maistortillaer

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
2 bokser Bonduelle chilimais (drenert vekt 165 g x 2)

2 kyllingbryst, ca. 200 g

1–2 ts. paprika

2 ts. oregano

1 ss. olje

2 avokadoer, modne

1 ss. limejuice

1 rødløk, ca. 50 g

1/4 bunt koriander

3–4 maistortillaer

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Bland kylling i paprika, oregano, salt og pepper.
  2. Trinn 2
    Stek kjøttet i en varm panne i ca. 2–3 minutter på hver side. La kjøttet avkjøles litt og riv deretter i strimler.
  3. Trinn 3
    Mos avokadoen med en gaffel med limejuice, tilsett salt og pepper for smak.
  4. Trinn 4
    Kutt rødløken fint og hakk korianderen grovt.
  5. Trinn 5
    Skjær tortillabrødet ut med et glass eller en Bonduelle-boks til små tortillaer på ca. 5 cm i diameter. Legg dem på en bakeplate med bakepapir og bak ved 200 grader i en forvarmet ovn i ca. 2–3 minutter til de er gyldne og sprøe.
  6. Trinn 6
    Legg tortillaene på en tallerken og smør dem med avokadomos. Fordel deretter kylling og mais, og anrett med løk og koriander.
  7. Trinn 7
    Serveres med lime.
Tips:
Kan greit lages med okse og svin eller i store tacoskjell.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende