1. >Oppskrifter
  2. >Soppsalat med linser, urter og geitost

Soppsalat med linser, urter og geitost

Lett
4 personer
25 min.
Ingredienser
til 4 personer
400 g soppblanding

400 g persillerot

2 fedd hvitløk

1 rødløk, ca. 50 g

¼ bunt oregano

2 ss olivenolje

1 boks Bonduelle linser (265 g drenert vekt)

100 g geitost

Salt

Svart pepper
Ingredienser til 4 personer
400 g soppblanding

400 g persillerot

2 fedd hvitløk

1 rødløk, ca. 50 g

¼ bunt oregano

2 ss olivenolje

1 boks Bonduelle linser (265 g drenert vekt)

100 g geitost

Salt

Svart pepper
  1. Trinn 1
    Rens svampene og skjær dem i mindre stykker.
  2. Trinn 2
    Rens persillerøttene og skjær dem på langs i tynne stenger.
  3. Trinn 3
    Kutt rødløk, hvitløk og oregano fint.
  4. Trinn 4
    Stek røtter, løk og hvitløk i olje i en varm panne til lett brunet, bland oregano i den, og tilsett salt og pepper for smak.
  5. Trinn 5
    Anrett på et lite fat, hvorpå linser og ost spres, og dryss grovhakket peppermynte.
  6. Trinn 6
    Server med brød og ekstra olivenolje.
Tips:
Serveres som tilbehør til både fisk og kjøtt, kan greit spises som vegetarrett, kan også lages med kikerter.
Trenger du mer inspirasjon?
LettMiddelsVanskelig
< 15 min.15 - 45 min.45 min. og +
Legende