Spicy pork med mais og poteter

Spicy pork med mais og poteter

Ingredienser

Til 4 personer

1 kg nakkefilet
1 kg poteter
2 bokser Bonduelle gourmet mais
(drenert vekt 280 g)

Marinade:
1 dl olje
½ dl vann
3 ss tomatkonsentrat
1 ss balsamico eddik
2 ts paprikapulver
1 ts chiliflak
1 ts fint salt
Litt knust pepper

Til servering: Crème fraîche og rucculasalat

Metode

Så lett er det:

  1. Sett ovnen på 225 grader og smør en ildfast form med litt olje.
  2. Legg nakkefilet og skrellede poteter i formen.
  3. Rør sammen marinaden og fordel over kjøttet og potetene.
  4. Legg et stykke bakepapir over og dekk formen godt med aluminiumsfolie.
  5. Sett i ovnen i cirka 1 ½ time.
  6. Ta ut fatet og fordel de avdryppede maisene over potetene.
    Sett fatet inn i ovnen igjen uten papir og aluminiumsfolie.
    Stek videre i cirka 20 minutter.
  7. Server kjøttet i skiver med poteter og mais og anrett med
    crème fraîche og rucculasalatTilberedningstid: Ca. 2 timer